Αρχική Σελίδα

DAF International Trade Limited, Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Όταν πρέπει να αναβαθμίσετε τους τρέχοντες κεντρικούς υπολογιστές σας, να επεκτείνετε το δίκτυό σας, ή να διατάξετε ένα μέρος αντικατάστασης σε μια βιασύνη, πρόκειται εδώ να την κάνουμε να συμβεί - γρήγορα.

 

Η αποστολή μας

 

Το διεθνές εμπόριο DAF που περιορίζεται είναι περιεκτικός διανομέας του υλικού ΤΠ. Είναι ένα σε απευθείας σύνδεση υλικό και μια σχετική αποθήκη εμπορευμάτων υπηρεσιών που προσφέρουν τις ανταγωνιστικές αξίες όλων των τύπων υλικού υπολογιστών ειδικεμένος στο υλικό κεντρικών υπολογιστών, τις λύσεις αποθήκευσης και τα σχετικά υποσυστήματα. Από το του που βρίσκεται το 2010 στο Χογκ Κογκ, εστίαση DAF στις επιλογές των αποθηκεύσεων και των κεντρικών υπολογιστών HP/IBM/DELL. Συνεργαζόμαστε με τη γενική αντιπροσωπεία HP στη μεγάλη περιοχή της Κίνας -Η ψηφιακή Κίνα και φέρνει τις εκτενείς μετοχές αποθεμάτων των συστατικών και των επιλογών συμπεριλαμβανομένου: Σκληροί δίσκοι, μνήμη, ΚΜΕ, Heatsink, κάρτες ελεγκτών, HBAs, παροχές ηλεκτρικού ρεύματος, μητρικές κάρτες, συνημμένα, εσωτερική τηλεγράφηση και ούτω καθεξής.

 

Το προσωπικό πωλήσεών μας εκπαιδεύεται και βιώνεται για να σας βοηθήσει να πάρετε το μέρος ή τα μέρη την έρευνά σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτό είναι η αποστολή μας.

 

Οι πελάτες μας

Αληθινά μια σφαιρική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 7 ετών, έχουμε αυξηθεί επιτυχώς και βαθμιαία. Τώρα έχουμε αναπτύξει την ισχυρή ομαδική εργασία που θα μπορούσε να σας προσφέρει καλύτερα pre-sale την υπηρεσία προγράμματος, υπηρεσία πώλησης και μετά από την υπηρεσία πώλησης εν τω μεταξύ θα μπορούσαμε να δεχτούμε το υπερπόντιο πρόγραμμα. Έχουμε τώρα μια ισχυρά βάση και ένα τέντωμα εμπορικών συναλλαγών παντού σε αυτόν τον κόσμο.

Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν:

 

Κίνα DAF International Trade Limited, Εταιρικό Προφίλ 0

Είμαστε υπερήφανοι για να πούμε ότι έχουμε δώσει στους πελάτες μας μια προσιτή και αξιόπιστη θέση για να αγοράσουμε το ολοκαίνουργιο και ανανεωμένο υλικό ΤΠ από το 2010. Αφιερωνόμαστε στην παροχή των πελατών μας τη σημαντική εξυπηρέτηση πελατών και υψηλός - ποιοτικά προϊόντα. Έχουμε τις πολύ καλύτερες τιμές στη βιομηχανία επειδή όχι μόνο διανέμουμε τα προϊόντα μας, αλλά κάνουμε επίσης όλη την ανανέωση!


Την αποθήκη εμπορευμάτων μας γεμίζουν με το επιδέξια ολοκαίνουργιο και ανανεωμένο υλικό από όλα τα πολύ καλύτερα εμπορικά σήματα, όπως το HP, η Dell, η IBM, και η Sun Microsystems. Μπορούμε να παρέχουμε όλα από τους ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΎΣ της DELL στα ΜΈΡΗ ΚΕΝΤΡΙΚΏΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΏΝ HP. Τα όλα προϊόντα μας εξετάζονται σχολαστικά προτού να τα καταστήσουμε διαθέσιμα σε σας, και υποστηρίζουμε αυτού με μια μεγάλη εξουσιοδότηση. Όταν αγοράζετε μέσω μας, μπορείτε να αναμείνετε τα ποιοτικά προϊόντα, την ειδική συσκευασία, και απίστευτα την ταχεία ναυτιλία!

 

Καλύπτουμε την μεγαλύτερη μέρος της τιμής προϊόντων υλικού ΤΠ ανταγωνιστικής το περισσότερο και της άριστης ποιότητας. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η αιώνια αναζήτησή μας. Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη παράδοση, άριστη ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή και ελεύθερη εξουσιοδότηση από μας. Ελπίζουμε ειλικρινά ότι θα μπορούσατε να αρχίσετε επιχειρήσεις με μας σύντομα.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

DAF ήταν το 2010 με μια ειδίκευση στις βελτιώσεις μνήμης υπολογιστών, DAF έχει ωριμάσει σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο ηλεκτρονικού εμπορίου που υποστηρίζει μια μεγάλη και διαφορετική βάση δεδομένων προϊόντων υλικού υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένης της μνήμης υπολογιστών, τους σκληρούς δίσκους, τις ΚΜΕ, και άλλα εξαρτήματα από όλα τα σημαντικά εμπορικά σήματα των κεντρικών υπολογιστών, των υπολογιστών γραφείου, των σημειωματάριων, των lap-top, και των δρομολογητών. Έχουμε ολοκληρώσει τις εκατοντάδες χιλιάδες των βελτιώσεων επιτυχώς σε ένα ευρύ φάσμα των βιομηχανιών συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης, της εκπαίδευσης, νομικός, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, της κατασκευής, της υπεράσπισης, της κυβέρνησης, των επικοινωνιών, και περισσότερων.

 

 
Δημιουργία της αγοράς για τους σκληρούς δίσκους. Το 2010, προωθήσαμε το www.serverharddiskdrive.com για να εξυπηρετήσουμε μια μικρή αγορά θέσεων, μια πωλώντας Compaq και επιχειρηματικούς σκληρούς δίσκους HP για τους κεντρικούς υπολογιστές Proliant. Από τότε, έχουμε πωλήσει πάνω από 52 εκατομμύριο gigabytes της αποθήκευσης σε πάνω από 27.000 πελάτες. Τώρα, εξετάζουμε όλους τους κεντρικούς υπολογιστές εμπορικών σημάτων όπως η DELL, EM, HP, IBM, LENOVO, SUN.etc.
 
Επέκταση των προσφορών προϊόντων μας. Το 2011, ανταποκριμένος στην απαίτηση πελατών, επεκτείναμε τον ιστοχώρο του serverharddiskdrive.com για να περιλάβουμε τη μνήμη κεντρικών υπολογιστών, και τελικά, όλα τα μέρη που απαιτήθηκαν για να υποστηρίξουν το 28+ εκατομμύριο κεντρικοί υπολογιστές sold* Proliant από το 2010. (* από το Δεκέμβριο του 2017)
 
Τώρα προσφέροντας τους κεντρικούς υπολογιστές. Πιο πρόσφατα, το 2018, έχουμε παράσχει τους ανανεωμένους κεντρικούς υπολογιστές Proliant για να ικανοποιήσουμε περαιτέρω τις ανάγκες των πιστών πελατών μας.
DAF International Trade Limited, DAF International Trade Limited, DAF International Trade Limited, DAF International Trade Limited, DAF International Trade Limited,
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : DAF

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-1500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%