Διεθνές εμπόριο DAF που περιορίζεται,

 

Ο σοβαρότερος, ο ισχυρότερος είμαστε!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

DAF International Trade Limited,

Είμαι Online Chat Now
Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— Waqas

Πολύ καλύτερα προϊόντα από άλλα. Σας ευχαριστούμε!

—— Simon

Πολύ καλή ποιότητα με την παράδοση λίγος χρόνου.

—— Mary

DAF International Trade Limited,

1 2 3 4 5
DAF International Trade Limited, DAF International Trade Limited, DAF International Trade Limited, DAF International Trade Limited, DAF International Trade Limited,
Γραφείο DAF Μπροστά από το γραφείο DAF Ομάδα DAF αίθουσα υποδοχής τουαλέτα

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : DAF
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-1500000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Όταν πρέπει να αναβαθμίσετε τους τρέχοντες κεντρικούς υπολογιστές σας, να επεκτείνετε το δίκτυό σας, ή να διατάξετε ένα μέρος αντικατάστασης σε μια βιασύνη, πρόκειται εδώ να την κάνουμε να συμβεί - γρήγορα.

 

Η αποστολή μας 

Το διεθνές εμπόριο DAF που περιορίζεται είναι περιεκτικός διανομέας του υλικού ΤΠ. _αυτός είμαι ένας σε απευθείας σύνδεση υλικό και αφορώ υπηρεσία αποθήκη εμπορευμάτων προσφέρω ανταγωνιστικός τιμή για όλος τύπος υπολογιστής υλικό ειδικεύομαι υπολογιστής υλικό, αποθήκευση λύση και αφορώ υποσύστημα. Από το του που βρίσκεται το 2010 στο Χογκ Κογκ, εστίαση DAF στις επιλογές των αποθηκεύσεων και των κεντρικών υπολογιστών HP/IBM/DELL. Συνεργαζόμαστε με τη γενική αντιπροσωπεία HP στη μεγάλη περιοχή της Κίνας -Η ψηφιακή Κίνα και φέρνει τις εκτενείς μετοχές αποθεμάτων των συστατικών και των επιλογών συμπεριλαμβανομένου: Σκληροί δίσκοι, μνήμη, ΚΜΕ, Heatsink, κάρτες ελεγκτών, HBAs, παροχές ηλεκτρικού ρεύματος, μητρικές κάρτες, συνημμένα, εσωτερική τηλεγράφηση και ούτω καθεξής.

 

Το προσωπικό πωλήσεών μας εκπαιδεύεται και βιώνεται για να σας βοηθήσει να πάρετε το μέρος ή τα μέρη την έρευνά σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτό είναι η αποστολή μας.

 

Οι πελάτες μας

Αληθινά μια σφαιρική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 7 ετών, έχουμε αυξηθεί επιτυχώς και βαθμιαία. Τώρα έχουμε αναπτύξει την ισχυρή ομαδική εργασία που θα μπορούσε να σας προσφέρει καλύτερα pre-sale την υπηρεσία προγράμματος, υπηρεσία πώλησης και μετά από την υπηρεσία πώλησης εν τω μεταξύ θα μπορούσαμε να δεχτούμε το υπερπόντιο πρόγραμμα. Έχουμε τώρα μια ισχυρά βάση και ένα τέντωμα εμπορικών συναλλαγών παντού σε αυτόν τον κόσμο.

Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν:
  • Τύχη 500 επιχειρήσεις
  • Μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις
  • Σχολεία και πανεπιστήμια
  • Νοσοκομεία
  • Μη-κέρδη
  • Κυβερνητικά πρακτορεία
  • Κράτος και τοπικά κυβερνητικά πρακτορεία
  • και κάθε κλάδος των στρατιωτικών!

Κίνα DAF International Trade Limited, Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Είμαστε υπερήφανοι για να πούμε ότι έχουμε δώσει στους πελάτες μας μια προσιτή και αξιόπιστη θέση για να αγοράσουμε το ολοκαίνουργιο και ανανεωμένο υλικό ΤΠ από το 2010. Αφιερωνόμαστε στην παροχή των πελατών μας τη σημαντική εξυπηρέτηση πελατών και υψηλός - ποιοτικά προϊόντα. Έχουμε τις πολύ καλύτερες τιμές στη βιομηχανία επειδή όχι μόνο διανέμουμε τα προϊόντα μας, αλλά κάνουμε επίσης όλη την ανανέωση!


Την αποθήκη εμπορευμάτων μας γεμίζουν με το επιδέξια ολοκαίνουργιο και ανανεωμένο υλικό από όλα τα πολύ καλύτερα εμπορικά σήματα, όπως το HP, η Dell, η IBM, και η Sun Microsystems. Μπορούμε να παρέχουμε όλα από τους ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΎΣ της DELL στα ΜΈΡΗ ΚΕΝΤΡΙΚΏΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΏΝ HP. Τα όλα προϊόντα μας εξετάζονται σχολαστικά προτού να τα καταστήσουμε διαθέσιμα σε σας, και υποστηρίζουμε αυτού με μια μεγάλη εξουσιοδότηση. Όταν αγοράζετε μέσω μας, μπορείτε να αναμείνετε τα ποιοτικά προϊόντα, την ειδική συσκευασία, και απίστευτα την ταχεία ναυτιλία!

 

Καλύπτουμε την μεγαλύτερη μέρος της τιμής προϊόντων υλικού ΤΠ ανταγωνιστικής το περισσότερο και της άριστης ποιότητας. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η αιώνια αναζήτησή μας. Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη παράδοση, άριστη ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή και ελεύθερη εξουσιοδότηση από μας. Ελπίζουμε ειλικρινά ότι θα μπορούσατε να αρχίσετε επιχειρήσεις με μας σύντομα.

Στοιχεία επικοινωνίας
DAF International Trade Limited,

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Michael

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς